Nastavite ka proizvodima

DTF ŠTAMPA

Dobrodošli u našu kreativnu radionicu!

Mi smo strastveni tim koji se bavi DTF štampom - tehnologijom koja nam omogućava da pretvorimo vaše ideje u vizuelno remek-delo na majicama i duksevima. Naša misija je da vam pružimo visokokvalitetne proizvode koji će oživeti vašu kreativnost i individualnost.
NAŠ DTF ŠTAMPAČ
Šta je to DTF štampa?
To je tehnologija koja nam omogućava da direktno prenesemo vaše dizajne na tkaninu, stvarajući živopisne i dugotrajne motive na vašoj omiljenoj odeći. Ne samo da pružamo usluge štampe na našim majicama i duksevima, već takođe nudimo mogućnost kupovine štampane folije. Ova folija omogućava našim klijentima da samostalno termo-presuju dizajn na željeni materijal, omogućavajući im da kreiraju personalizovane komade odeće kod kuće.
Neki od naših proizvoda
Naš tim stručnjaka posvećen je vašem zadovoljstvu i trudi se da svaki proizvod bude izrađen sa pažnjom i preciznošću. Verujemo u kreativnost i individualnost, i radujemo se što ćemo zajedno sa vama stvoriti nešto jedinstveno.
Prednosti DTF štampe
Možda najveća prednost ove tehnike štampe je lakoća pravljenja pripreme za štampu. Formati jpg, png, tif, psd, eps, ps, pdf, bmp savršeno odgovaraju kao pripremni fajlovi za štampu što znači da pored profesionalnih grafičkih programa možete poslati i bilo koju sliku iz privatne arhiva ili sa interneta.
Pored navedenih možemo istaći i sledeće prednosti DTF štampe:
  •  Jeftinija od drugih tehnika štampe
  •  Štampa je elastična i ne puca prilikom razvlačenja materijala
  •  Veoma otporna na pranje i dugoročno nošenje

 

Mogućnost štampe na različitim materijalima raznih boja

Hvala vam što ste odabrali nas kao svog partnera za personalizovanu odeću. Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate bilo kakva pitanja ili posebne zahteve. Vaše zadovoljstvo je naša najveća satisfakcija!

Za više informacija pozovite nas na broj: 

+38166428129

Ili nas kontaktirajte putem email-a na:


 info@innexfashion.com

Garancija kvaliteta

Moguća zamena

Dostava Post Express